Om Malms

Malms bilskadecenter

Malms Bilskadecenter startades 2018 med verksamhet i Norrköping. Från och med december 2021 flyttades hela verksamheten till Eskilstuna. Företaget ägs av samma ägarfamilj som GJ Bilverkstad, som har funnits länge i Eskilstuna.

Vi arbetar tillsammans med samtliga försäkringsbolag och reparerar alla bilmärken. Är även auktoriserad skadeverkstad för Honda, Hyundai, Maxus och Mitsubishi. Våra tekniker är utbildade och certifierade för arbete med elbilar och AC. På verkstaden finns modern utrustning där vi bland annat kan göra hjulinställningar och rikta både plåt- och aluminiumkarosser.

Lackering görs hos Eskilstuna Billackering. De har 35 års erfarenhet i branschen och hette tidigare Palmgren & Carlssons Lastbilslackering AB. Många känner igen Peter Andersson och Roger Palmgren därifrån.

MRF-logo

MRF – DIN TRYGGHET

Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. Som medlem i MRF erbjuder vi alltid våra kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens. Det är en trygghet för dig som kund att välja en MRF-ansluten skadeverkstad.